De voorstelling

Pepijn Gunneweg, voormalig Ashton Brother, keert terug in het theater met zijn eerste solo show The Great Wonder.

 The Great Wonder is een ode aan de verwondering. Een magisch schouwspel, waarin een kleine man op zoek gaat naar het Grote Wonder. Prachtig uitgebalanceerd als een ode aan het variété en de grote meester Charly Chaplin. Geen grootste acts, maar charmante illusies en kleine poëtische nummers die warme gevoelens opwekken, je terugbrengen naar het begin van de vorige eeuw en weer even in wonderen doen geloven.  

In zijn eerste solovoorstelling gaat Pepijn Gunneweg op zoek naar het Grote Wonder. In zijn magische wereld gaat de grote kleine man samen met zijn Troupe muzikale Freaks verder waar hij ooit is gestopt. Acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel hebben bereikt. Clownerie meets goochelen én verbeelding meets kwaliteit. Komt dat zien!  Kortweg omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren om voor het voetlicht te brengen. Maar na 2 jaar van training en diverse blessures zijn ze nu dan eindelijk klaar om hun opwachting te maken! Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven. Komt dat zien!

Pepijn Gunneweg maakte 16 jaar deel uit van de Ashton Brothers en is daarnaast acteur, presentator en komiek. Voor televisie presenteerde hij 10 jaar lang de BZT show. Hij speelt en schrijft mee voor Het Klokhuis en maakt met zijn Foute Vrienden op RTL5 het leven van anderen, maar vooral dat van hemzelf zuur…

Met: Pepijn Gunneweg, Nienke Caljouw, Arno Bakker, Rombout Stoffers en Daniel van der Duim

Regie: Rogier in ‘t Hout
Eindregie: Titus Tiel Groenestege
Choreografie/staging: Pim Veulings
Componist: Stan Vreeken
Decorontwerp: Pepijn Gunneweg
Illustraties: Leon Gerritse
Lichtontwerp: Job Woudstra
Kostuumontwerp: Esmee Thomassen
Geluidsontwerp: Pepijn Stutterheim
Poppenmaker: Siem van Leeuwen
Technische supervisie: Jari van Winsen